TILLGÄNGLIGA FÄRGER
ALLT DU BEHÖVER.

2017 Indian® Chief® Classic har allt som en Indian Motorcycle® alltid har haft och allt som den ska ha. Den är en välformad, kraftfull cruiser, byggd i renaste Indian-stil men med morgondagens innovationer.

Thunder Stroke™ 111 Nya Thunder Stroke 111®-motorn ger ett otroligt vridmoment på över 138,9 Nm (102,4 ft-lb) och har egenskaper som för traditionerna vidare från de legendariska Indian Motorcycle®-motorerna från förr.
Thunder Stroke™ 111

Nya Thunder Stroke 111®-motorn ger ett otroligt vridmoment på över 138,9 Nm (102,4 ft-lb) och har egenskaper som för traditionerna vidare från de legendariska Indian Motorcycle®-motorerna från förr.

Nyckellöst tändningslås

×
Nyckellöst tändningslås Känn fördelen med bekväm och nyckellös startfunktion. När du har din Indian® Chief® Classic-nyckelbricka i fickan kan du helt enkelt sitta upp på motorcykeln, trycka på startknappen och köra iväg. Och skulle du inte ha din nyckelbricka med dig kan du använda din personliga säkerhetskod som du har förprogrammerat i tändningen.
Nyckellöst tändningslås

Känn fördelen med bekväm och nyckellös startfunktion. När du har din Indian® Chief® Classic-nyckelbricka i fickan kan du helt enkelt sitta upp på motorcykeln, trycka på startknappen och köra iväg. Och skulle du inte ha din nyckelbricka med dig kan du använda din personliga säkerhetskod som du har förprogrammerat i tändningen.

ABS & Cruise Control

×
ABS & Cruise Control Detta avancerade bromssystem av samma typ som i bilar gör att du kan köra med förtroende och hjälper dig att stanna motorcykeln med full kontroll. Farthållaren förhöjer din upplevelse på motorvägen och är enkel att ställa in och justera.
ABS & Cruise Control

Detta avancerade bromssystem av samma typ som i bilar gör att du kan köra med förtroende och hjälper dig att stanna motorcykeln med full kontroll. Farthållaren förhöjer din upplevelse på motorvägen och är enkel att ställa in och justera.

EXKLUSIVT KROM

×
EXKLUSIVT KROM Så gott som alla ytor som kan kromas har kromats. Massor av blankt krom från framskärm till bakskärm är ett kännemärke för Indian Chief® Classic.
EXKLUSIVT KROM

Så gott som alla ytor som kan kromas har kromats. Den vackra och blanka kromen från framskärm till bakskärm är ett kännemärke för Indian Chief® Classic.

Dubbla avgasrör

×
Dubbla avgasrör Motorn producerar ett imponerande muller från de dubbla avgasrören. Avgassystemet är konstruerat för att akustiskt eliminera höga frekvenser så att allt du hör är Indian Motorcycle®-mullret.
Dubbla avgasrör

Motorn producerar ett imponerande muller från de dubbla avgasrören. Avgassystemet är konstruerat för att akustiskt eliminera höga frekvenser så att allt du hör är Indian Motorcycle®-mullret.

Klassisk Indian tank-logo

×
Klassisk Indian tank-logo Indian Motorcycle®-emblemet: En av de klassiska detaljerna på en Indian Motorcycle® är vintage-emblemet. Alltsedan Indian®-logotypen i skrivstil skapades 1910 har den följt varumärket Indian Motorcycle® som ett kvalitetsbegrepp.
Klassisk Indian tank-logo

Indian Motorcycle®-emblemet: En av de klassiska detaljerna på en Indian Motorcycle® är vintage-emblemet. Alltsedan Indian®-logotypen i skrivstil skapades 1910 har den följt varumärket Indian Motorcycle® som ett kvalitetsbegrepp.

WAR BONNET

×
WAR BONNET Den ikoniska War Bonnet-lampan lyser upp vägen på samma sätt som den har gjort sedan 1947. Monterad överst på framskärmen i en kromad infattning visar lampan för varje betraktare att det här är en äkta Indian Motorcycle®.
WAR BONNET

Den ikoniska War Bonnet-lampan lyser upp vägen på samma sätt som den har gjort sedan 1947. Monterad överst på framskärmen i en kromad infattning visar lampan för varje betraktare att det här är en äkta Indian Motorcycle®.

NEDDRAGNA SKÄRMAR

×
NEDDRAGNA SKÄRMAR Snygga, eleganta och praktiska. Standard sedan 1940. De förbättrar aerodynamiken på varje Indian Motorcycle®. De ger även ett effektivt skydd mot vägsmutsen som skvätter upp från däcken.
NEDDRAGNA SKÄRMAR

Snygga, eleganta och praktiska. Standard sedan 1940. De förbättrar aerodynamiken på varje Indian Motorcycle®. De ger även ett effektivt skydd mot vägsmutsen som skvätter upp från däcken.

Gjutna fälgar

×
Gjutna fälgar Indian® Chief® Classic rullar på gjutna fälgar som ger väldigt bra balans i hjulen, är starka samt medger användande av slanglösa däck, vilket leder till lägre temperatur och mindre slitage av däcken.
Gjutna fälgar

Indian® Chief® Classic rullar på gjutna fälgar som ger väldigt bra balans i hjulen, är starka samt medger användande av slanglösa däck, vilket leder till lägre temperatur och mindre slitage av däcken.

MITTKONSOL

×
MITTKONSOL Instrumenteringen i Chief® Classic kombinerar modern teknik med traditionell stil. Den tankmonterade konsolen har en stor och lättavläst hastighetsmätare och en digital display som ger mängder med värdefull information om färden och bränsleförbrukningen.
MITTKONSOL

Instrumenteringen i Chief® Classic kombinerar modern teknik med traditionell stil. Den tankmonterade konsolen har en stor och lättavläst hastighetsmätare och en digital display som ger mängder med värdefull information om färden och bränsleförbrukningen.

BROMSOKSKÅPOR

×
BROMSOKSKÅPOR Varje Indian® Chief® Classic är utrustad med särklassiga bromsar och i linje med våra traditioner finns det kåpor över bromsoken. Resultatet blir en ren, blank och snygg metallyta - ikoniska neddragna Indian Motorcycle®-skärmar.
BROMSOKSKÅPOR

Varje Indian® Chief® Classic är utrustad med särklassiga bromsar och i linje med våra traditioner finns det kåpor över bromsoken. Resultatet blir en ren, blank och snygg metallyta - ikoniska neddragna Indian Motorcycle®-skärmar.

VINDSKYDD MED SNABBKOPPLING

×
VINDSKYDD MED SNABBKOPPLING Quick Release-teknik gör det enkelt för föraren av en Indian Motorcycle® att enkelt få den bekvämlighet och det skydd som den här låga vindrutan ger till en klassisk Indian Chief Classic cruiser på några sekunder - utan verktyg.
VINDSKYDD MED SNABBKOPPLING

Quick Release-teknik gör det enkelt för föraren av en Indian Motorcycle® att enkelt få den bekvämlighet och det skydd som den här låga vindrutan ger till en klassisk Indian Chief Classic cruiser på några sekunder - utan verktyg.

QUICK RELEASE passagerarryggstöd

×
QUICK RELEASE passagerarryggstöd Ge din passagerare ett starkt, säkert och bekvämt ryggstöd på bara några sekunder genom att montera det här passagerarryggstödet med standardhöjd och snabbkopplingar till en Indian® motorcykel. Med ryggstödets Quick Release-teknik kan du montera eller ta bort hela ryggstödet på några sekunder - utan verktyg!
QUICK RELEASE passagerarryggstöd

Ge din passagerare ett starkt, säkert och bekvämt ryggstöd på bara några sekunder genom att montera det här passagerarryggstödet med standardhöjd och snabbkopplingar till en Indian® motorcykel. Med ryggstödets Quick Release-teknik kan du montera eller ta bort hela ryggstödet på några sekunder - utan verktyg!

PINNACLE COVER COLLECTION

×
PINNACLE COVER COLLECTION Anpassa din Indian Motorcycle® genom att montera de exklusiva kåporna på din motorcykel. Varje signalhornskåpa, kamaxelkåpa och huvudkåpa har Indian Motorcycle® grafik i flera färger och utföranden och ger din motorcykel en finish med ren anpassad look.
PINNACLE COVER COLLECTION

Anpassa din Indian Motorcycle® genom att montera de exklusiva kåporna på din motorcykel. Varje signalhornskåpa, kamaxelkåpa och huvudkåpa har Indian Motorcycle® grafik i flera färger och utföranden och ger din motorcykel en finish med ren anpassad look.

Thunder Stroke™ 111

×