TILLGÄNGLIGA FÄRGER
STIL OCH STOLTHET.

2017 Indian® Chief® Vintage lyfter den ikoniska Indian-stilen till en helt ny nivå.

Thunder Stroke™ 111 Thunder Stroke® 111-motorn ger ett otroligt vridmoment på 138,9 Nm (119 ft-lb) och har egenskaper som för traditionerna vidare från de legendariska Indian Motorcycle®-motorerna från förr.
Thunder Stroke™ 111

Thunder Stroke® 111-motorn ger ett otroligt vridmoment på 138,9 Nm (119 ft-lb) och har egenskaper som för traditionerna vidare från de legendariska Indian Motorcycle®-motorerna från förr.

SÄTEN OCH VÄSKOR I BRUNT ÄKTA LÄDER

×
SÄTEN OCH VÄSKOR I BRUNT ÄKTA LÄDER Det bekväma sätet och de rymliga sadelväskorna är utförda i ett nytt, brunt läder som klarar väder och vind. Detta oljade högkvalitativa läder är starkt och hållbart och kompletterar den traditionella Indian Motorcycle®-stilen.
SÄTEN OCH VÄSKOR I BRUNT ÄKTA LÄDER

Det bekväma sätet och de rymliga sadelväskorna är utförda i ett nytt, brunt läder som klarar väder och vind. Detta oljade högkvalitativa läder är starkt och hållbart och kompletterar den traditionella Indian Motorcycle®-stilen.

VINDSKYDD MED SNABBKOPPLING

×
VINDSKYDD MED SNABBKOPPLING Vindskyddet är utrustat med Indian® Chief® Quick Release-teknik och kan monteras på och av snabbt och enkelt på bara några minuter.
VINDSKYDD MED SNABBKOPPLING

Vindskyddet är utrustat med Indian® Chief® Quick Release-teknik och kan monteras på och av snabbt och enkelt på bara några minuter.

NYCKELLÖST TÄNDNINGSLÅS

×
NYCKELLÖST TÄNDNINGSLÅS Njut av säker och bekväm startning utan nyckel. Med din Indian® Chief® Classic-nyckelbricka i fickan sitter du bara upp på motorcykeln och trycker på en knapp för att köra iväg. Och om du förlorar din nyckelbricka kan du använda din personliga säkerhetskod som du har förprogrammerat i tändningen.
NYCKELLÖST TÄNDNINGSLÅS

Njut av säker och bekväm startning utan nyckel. Med din Indian® Chief® Classic-nyckelbricka i fickan sitter du bara upp på motorcykeln och trycker på en knapp för att köra iväg. Och om du förlorar din nyckelbricka kan du använda din personliga säkerhetskod som du har förprogrammerat i tändningen.

DUBBLA AVGASRÖR

×
DUBBLA AVGASRÖR Motorn producerar ett imponerande muller från de dubbla avgasrören. Avgassystemet är konstruerat för att akustiskt eliminera höga frekvenser så allt du hör är det dova mullret från din Indian Motorcycle®.
DUBBLA AVGASRÖR

Motorn producerar ett imponerande muller från de dubbla avgasrören. Avgassystemet är konstruerat för att akustiskt eliminera höga frekvenser så allt du hör är det dova mullret från din Indian Motorcycle®.

ABS OCH FARTHÅLLARE

×
ABS OCH FARTHÅLLARE Detta avancerade bromssystemet av samma typ som i bilar gör att du kan köra med förtroende och hjälper dig att stanna motorcykeln med full kontroll. Farthållaren förhöjer din upplevelse på motorvägen och är enkel att ställa in och justera.
ABS OCH FARTHÅLLARE

Detta avancerade bromssystemet av samma typ som i bilar gör att du kan köra med förtroende och hjälper dig att stanna motorcykeln med full kontroll. Farthållaren förhöjer din upplevelse på motorvägen och är enkel att ställa in och justera.

MYCKET KROM

×
MYCKET KROM Praktiskt taget alla ytor som kan kromas är kromade. Massor av blankt krom från framskärm till bakskärm förhöjer Indian® Chief® Vintage-modellens ikoniska stil.
MYCKET KROM

Praktiskt taget alla ytor som kan kromas är kromade. Massor av blankt krom från framskärm till bakskärm förhöjer Indian® Chief® Vintage-modellens ikoniska stil.

Vintage-emblem

×
KLASSISK INDIAN TANK-LOGO Indian Motorcycle®-emblemet: En av de klassiska detaljerna på en Indian Motorcycle® är vintage-emblemet. Alltsedan Indian®-logotypen i skrivstil skapades 1910 har den följt varumärket Indian Motorcycle® som ett kvalitetsbegrepp.
KLASSISK INDIAN TANK-LOGO

Indian Motorcycle®-emblemet: En av de klassiska detaljerna på en Indian Motorcycle® är vintage-emblemet. Alltsedan Indian®-logotypen i skrivstil skapades 1910 har den följt varumärket Indian Motorcycle® som ett kvalitetsbegrepp.

WAR BONNET

×
WAR BONNET Den ikoniska War Bonnet-lampan lyser upp vägen på samma sätt som den har gjort sedan 1947. Monterad överst på framskärmen i en kromad infattning visar lampan för varje betraktare att det här är en äkta Indian Motorcycle®.
WAR BONNET

Den ikoniska War Bonnet-lampan lyser upp vägen på samma sätt som den har gjort sedan 1947. Monterad överst på framskärmen i en kromad infattning visar lampan för varje betraktare att det här är en äkta Indian Motorcycle®.

NEDDRAGNA SKÄRMAR

×
NEDDRAGNA SKÄRMAR De ikoniska neddragna skärmarna, som är snygga, eleganta och praktiska och standard sedan 1940, förbättrar aerodynamiken på varje Indian Motorcycle®. De ger även ett effektivt skydd mot vägsmuts och grus som skvätter upp från däcken.
NEDDRAGNA SKÄRMAR

De ikoniska neddragna skärmarna, som är snygga, eleganta och praktiska och standard sedan 1940, förbättrar aerodynamiken på varje Indian Motorcycle®. De ger även ett effektivt skydd mot vägsmuts och grus som skvätter upp från däcken.

EKERHJUL

×
EKERHJUL Indian® Chief® Vintage rullar på blänkande, högkvalitativa ekerhjul. Fyrtio hjulekrar i rostfritt stål sitter på hjulen, som avspeglar den ikoniska och tidlösa Indian Motorcycle®-stilen
EKERHJUL

Indian® Chief® Vintage rullar på blänkande, högkvalitativa ekerhjul. Fyrtio hjulekrar i rostfritt stål sitter på hjulen, som avspeglar den ikoniska och tidlösa Indian Motorcycle®-stilen

MITTKONSOL

×
MITTKONSOL Instrumenteringen i Chief® Vintage kombinerar modern teknik med traditionell stil. Den tankmonterade konsolen har en stor, lättavläst hastighetsmätare och en digital display som ger mängder med värdefull information om färden och bränsleförbrukningen.
MITTKONSOL

Instrumenteringen i Chief® Vintage kombinerar modern teknik med traditionell stil. Den tankmonterade konsolen har en stor, lättavläst hastighetsmätare och en digital display som ger mängder med värdefull information om färden och bränsleförbrukningen.

BROMSOKSKÅPOR

×
BROMSOKSKÅPOR Varje Indian® Chief® Vintage är utrustad med särklassiga bromsar och, i linje med vår traditionella stil, finns det kåpor över bromsoken. Resultatet blir en ren, elegant och snyggt behandlad metall – ikoniska neddragna Indian Motorcycle®-skärmar.
BROMSOKSKÅPOR

Varje Indian® Chief® Vintage är utrustad med särklassiga bromsar och, i linje med vår traditionella stil, finns det kåpor över bromsoken. Resultatet blir en ren, elegant och snyggt behandlad metall – ikoniska neddragna Indian Motorcycle®-skärmar.

BEACH BAR STYRE

×
BEACH BAR STYRE Förbättra ergonomin och ge ökad klassisk stil åt din Indian® Chief® Classic eller Indian® Chief® Vintage med ett Beach Bar Styre. Detta styre ger ett brett och bekvämt grepp om handtag och reglage.
BEACH BAR STYRE

Förbättra ergonomin och ge ökad klassisk stil åt din Indian® Chief® Classic eller Indian® Chief® Vintage med ett Beach Bar Styre. Detta styre ger ett brett och bekvämt grepp om handtag och reglage.

PINNACLE COVER COLLECTION

×
PINNACLE COVER COLLECTION Anpassa din Indian Motorcycle® genom att montera de exklusiva kåporna på din motorcykel. Varje signalhornskåpa, kamaxelkåpa och huvudkåpa har Indian Motorcycle® grafik i flera färger och utföranden och ger din motorcykel en finish med ren anpassad look.
PINNACLE COVER COLLECTION

Anpassa din Indian Motorcycle® genom att montera de exklusiva kåporna på din motorcykel. Varje signalhornskåpa, kamaxelkåpa och huvudkåpa har Indian Motorcycle® grafik i flera färger och utföranden och ger din motorcykel en finish med ren anpassad look.

PINNACLE COLLECTION BACKSPEGLAR

×
PINNACLE COLLECTION BACKSPEGLAR Den här toppkollektionen av backspeglar förbättrar din motorcykels styling. De har en dynamisk och konisk sidodesign och Indian Motorcycle® varumärkestext på baksidan. De stöds av gjutna armar som tillför styrka och stil.
PINNACLE COLLECTION BACKSPEGLAR

Den här toppkollektionen av backspeglar förbättrar din motorcykels styling. De har en dynamisk och konisk sidodesign och Indian Motorcycle® varumärkestext på baksidan. De stöds av gjutna armar som tillför styrka och stil.

HERITAGE MESSENGER BAG

×
HERITAGE MESSENGER BAG Heritage kurirväska har en utsida av premiumläder och formgjuten insida som är stor nog att rymma de flesta populära storlekar av laptops. Väskan har starka metallklämmor som gör att du snabbt och enkelt kan fästa kurirväskan på pakethållaren till enkelsadeln.
HERITAGE MESSENGER BAG

Heritage kurirväska har en utsida av premiumläder och formgjuten insida som är stor nog att rymma de flesta populära storlekar av laptops. Väskan har starka metallklämmor som gör att du snabbt och enkelt kan fästa kurirväskan på pakethållaren till enkelsadeln.

FRANSAR

×
FRANSAR Du kan ge din Indian Motorcycle® en extra dos tidlös amerikansk cruiser style med fransar. Montera handtag med läderfransar, fotplattor, sadelbågar och stänkskydd för att ge din motorcykel en klassisk styling.
FRANSAR

Du kan ge din Indian Motorcycle® en extra dos tidlös amerikansk cruiser style med fransar. Montera handtag med läderfransar, fotplattor, sadelbågar och stänkskydd för att ge din motorcykel en klassisk styling.

THUNDER STROKE™ 111

×