TILLGÄNGLIGA FÄRGER
Lika mörk som kraftfull.

Det senaste tillskottet till Dark Horse ™ -familjen, är denna grymma bagger, som drivs av samma legendariska 1811-kubiks V-twin som i övriga Chief-modeller. Men det som verkligen särskiljer denna modell från övriga är dess exklusiva detaljer, som den mattsvarta lacken, framgaffeln och naturligtvis den omisskännliga Dark Horse® bränsletanken. Tillsammans adderar allt detta till en motorcykel med en närvaro som inte går att ignorera.

THUNDER STROKE™ 111 Nya Thunder Stroke 111®-motorn ger ett otroligt vridmoment på över 138,9 Nm (102,4 ft-lb) och har egenskaper som för traditionerna vidare från de legendariska Indian Motorcycle®-motorerna från förr.
THUNDER STROKE™ 111

Nya Thunder Stroke 111®-motorn ger ett otroligt vridmoment på över 138,9 Nm (102,4 ft-lb) och har egenskaper som för traditionerna vidare från de legendariska Indian Motorcycle®-motorerna från förr.

HÅRDA SADELVÄSKOR

×
HÅRDA SADELVÄSKOR De rymliga, hårda sadelväskorna monteras med snabbfästen och låset fjärrstyrs från en knapp på konsolen eller den praktiska nyckelbrickan.
HÅRDA SADELVÄSKOR

De rymliga, hårda sadelväskorna monteras med snabbfästen och låset fjärrstyrs från en knapp på konsolen eller den praktiska nyckelbrickan.

VINDRUTA

×
VINDRUTA Med endast en knapptryckning kan du höja och sänka det elektroniskt justerbara vindskyddet när du behöver variera luftflöde och skydd.
VINDRUTA

Med endast en knapptryckning kan du höja och sänka det elektroniskt justerbara vindskyddet när du behöver variera luftflöde och skydd.

LJUD MED HÖG KVALITET

×
LJUD MED HÖG KVALITET Kåporna inrymmer ett ljudsystem som ger ett rent och klart kvalitetsljud från de två högeffektshögtalarna. De aerodynamiska kåporna leder undan vinden så att du kan njuta av din spellista på motorvägen utan störande inslag.
LJUD MED HÖG KVALITET

Kåporna inrymmer ett ljudsystem som ger ett rent och klart kvalitetsljud från de två högeffektshögtalarna. De aerodynamiska kåporna leder undan vinden så att du kan njuta av din spellista på motorvägen utan störande inslag.

STRÅLKASTARE MED LED-LAMPOR (Tillbehör)

×
STRÅLKASTARE MED LED-LAMPOR (Tillbehör) LED-lamporna är en säkerhetsdetalj vilken väg du än väljer och snygga är de också.
STRÅLKASTARE MED LED-LAMPOR (Tillbehör)

LED-lamporna är en säkerhetsdetalj vilken väg du än väljer och snygga är de också.

BLUETOOTH-LJUD

×
BLUETOOTH-LJUD Använd den integrerade Bluetooth®-anslutningen för smartphone och spela musiken som du har sparat på telefonen i ljudsystemet i Indian® Chieftain™. Information om spellistan visas på multifunktionsdisplayen och du har ljudkontrollerna nära till hands vid handtaget. Bluetooth® är ett registrerat varumärke som tillhör Bluetooth Sig, Inc.
BLUETOOTH-LJUD

Använd den integrerade Bluetooth®-anslutningen för smartphone och spela musiken som du har sparat på telefonen i ljudsystemet i Indian® Chieftain™. Information om spellistan visas på multifunktionsdisplayen och du har ljudkontrollerna nära till hands vid handtaget. Bluetooth® är ett registrerat varumärke som tillhör Bluetooth Sig, Inc.

NYCKELLÖST TÄNDNINGSLÅS

×
NYCKELLÖST TÄNDNINGSLÅS Känn fördelen med bekväm, nyckellös startfunktion. När du har din Indian® Chieftain™-nyckelbricka i fickan kan du helt enkelt sitta upp på motorcykeln, trycka på startknappen och köra iväg. Och skulle du inte ha din nyckelbricka med dig kan du använda din personliga säkerhetskod som du har förprogrammerat i tändningen.
NYCKELLÖST TÄNDNINGSLÅS

Känn fördelen med bekväm, nyckellös startfunktion. När du har din Indian® Chieftain™-nyckelbricka i fickan kan du helt enkelt sitta upp på motorcykeln, trycka på startknappen och köra iväg. Och skulle du inte ha din nyckelbricka med dig kan du använda din personliga säkerhetskod som du har förprogrammerat i tändningen.

DUBBLA AVGASRÖR

×
DUBBLA AVGASRÖR Motorn producerar ett imponerande muller från de dubbla avgasrören. Avgassystemet är konstruerat för att akustiskt eliminera höga frekvenser så allt du hör är det dova mullret från din Indian Motorcycle®.
DUBBLA AVGASRÖR

Motorn producerar ett imponerande muller från det dubbla avgasröret. Avgasröret är konstruerat för att akustiskt eliminera höga frekvenser så att allt du hör är Indian Motorcycle®-mullret.

VINTAGE-EMBLEM

×
KLASSISK INDIAN TANK-LOGO Indian Motorcycle®-emblemet: En av de klassiska detaljerna på en Indian Motorcycle® är vintage-emblemet. Alltsedan Indian®-logotypen i skrivstil skapades 1910 har den följt varumärket Indian Motorcycle® som ett kvalitetsbegrepp.
KLASSISK INDIAN TANK-LOGO

Indian Motorcycle®-emblemet: En av de klassiska detaljerna på en Indian Motorcycle® är vintage-emblemet. Alltsedan Indian®-logotypen i skrivstil skapades 1910 har den följt varumärket Indian Motorcycle® som ett kvalitetsbegrepp.

WAR BONNET

×
WAR BONNET Den ikoniska War Bonnet har lyst upp vägen sedan 1947. Monterad överst på framskärmen i en förkromad ram sänder den ut budskapet: ”Det här är en äkta Indian Motorcycle®.”
WAR BONNET

Den ikoniska War Bonnet har lyst upp vägen sedan 1947. Monterad överst på framskärmen i en förkromad ram sänder den ut budskapet: ”Det här är en äkta Indian Motorcycle®.”

NEDDRAGNA SKÄRMAR

×
NEDDRAGNA SKÄRMAR Snygga, eleganta och praktiska. Standard sedan 1940. De förbättrar aerodynamiken på varje Indian Motorcycle®. De ger även ett effektivt skydd mot vägsmutsen som skvätter upp från däcken.
NEDDRAGNA SKÄRMAR

Snygga, eleganta och praktiska. Standard sedan 1940. De förbättrar aerodynamiken på varje Indian Motorcycle®. De ger även ett effektivt skydd mot vägsmutsen som skvätter upp från däcken.

BROMSOKSKÅPOR

×
BROMSOKSKÅPOR Varje Indian Motorcycle® är utrustad med särklassiga bromsar och i linje med våra traditioner finns det kåpor över bromsoken. Resultatet blir en ren, blank och snygg metallyta - ikoniska neddragna Indian Motorcycle®-skärmar.
BROMSOKSKÅPOR

Varje Indian Motorcycle® är utrustad med särklassiga bromsar och i linje med våra traditioner finns det kåpor över bromsoken. Resultatet blir en ren, blank och snygg metallyta - ikoniska neddragna Indian Motorcycle®-skärmar.

Progressiv design

×
Progressiv design 2017 års Indian Chieftain är en ny unik Indian Motorcycle-modell som behåller den legendariska Indian Chief-stilen samtidigt som den tar denna maskin till nya höjder med avancerade egenskaper och bästa möjliga komfort.
Progressiv design

2017 års Indian Chieftain är en ny unik Indian Motorcycle-modell som behåller den legendariska Indian Chief-stilen samtidigt som den tar denna maskin till nya höjder med avancerade egenskaper och bästa möjliga komfort.

AUDIO KIT TILL SIDOVÄSKORNA

×
AUDIO KIT TILL SIDOVÄSKORNA Förvandla din Indian® Chieftain™ motorcykel till en konsertsal med den här audiosatsen för sidväskor. Med de färgmatchade Concert Audio-locken, som ersätter standardlocken till väskorna, ger det integrerade audiosystemet kraftfullt premiumljud som kompletterar ljudet från högtalarna i kåpan.
AUDIO KIT TILL SIDOVÄSKORNA

Förvandla din Indian® Chieftain™ motorcykel till en konsertsal med den här audiosatsen för sidväskor. Med de färgmatchade Concert Audio-locken, som ersätter standardlocken till väskorna, ger det integrerade audiosystemet kraftfullt premiumljud som kompletterar ljudet från högtalarna i kåpan.

QUICK RELEASE RYGGSTÖD FÖR PASSAGERAREN

×
QUICK RELEASE RYGGSTÖD FÖR PASSAGERAREN Ge din passagerare ett starkt, säkert och bekvämt ryggstöd på bara några sekunder genom att montera det här passagerarryggstödet med standardhöjd och snabbkopplingar till en Indian® motorcykel. Med ryggstödets Quick Release-teknik kan du montera eller ta bort hela ryggstödet på några sekunder - utan verktyg!
QUICK RELEASE RYGGSTÖD FÖR PASSAGERAREN

Ge din passagerare ett starkt, säkert och bekvämt ryggstöd på bara några sekunder genom att montera det här passagerarryggstödet med standardhöjd och snabbkopplingar till en Indian® motorcykel. Med ryggstödets Quick Release-teknik kan du montera eller ta bort hela ryggstödet på några sekunder - utan verktyg!

THUNDER STROKE™ 111

×