TILLGÄNGLIGA FÄRGER
Vad som följer är din legend

Det finns en i varje grupp. Längst fram, vid fronten. Gör plats för Indian Chieftain® Limited.
Med öppen framskärm och 19” hjul.

Vart leder du din grupp?

THE INDIAN MOTORCYCLE® RIDE COMMAND™ SYSTEM ALL THE POWER, NOW AT YOUR FINGERTIPS.

Introducing Indian Motorcycle® Ride Command™. Featuring the largest touchscreen display. An easy-to-use interface. Customizable information displays. Two-finger touch, with pinch to zoom. And a lot more.

Öppen kortad framskärm Denna öppnade framskärm ger Chieftain® Limited en modernare och agressivare look.
Öppen kortad framskärm

Denna öppnade framskärm ger Chieftain® Limited en modernare och agressivare look.

19” Highlight Cast Wheels

×
19” Highlight Cast Wheels Den öppnare framskärmen ger en skönare look åt det fantastiska 19 Tums 10 ekrade Contrast framhjulet.
19” Highlight Cast Wheels

Den öppnare framskärmen ger en skönare look åt det fantastiska 19 Tums 10 ekrade Contrast framhjulet.

138,9 Nm Vridmoment

×
138,9 Nm Vridmoment Thunder Stroke® 111 ger över 138,9 Nm (102,4 ft-lb) vridmoment med utomordentlig kraft vid låga varvtal, så att du kan accelerera hårt och ha kraft över.
138,9 Nm Vridmoment

Thunder Stroke® 111 ger över 138,9 Nm (102,2 ft-lb) vridmoment med utomordentlig kraft vid låga varvtal, så att du kan accelerera hårt och ha kraft över.

Nyckellöst tändningslås

×
Nyckellöst tändningslås Fumla aldrig med en nyckel igen. När du har din Indian® nyckelbricka i fickan kan du helt enkelt sitta upp på motorcykeln, trycka på startknappen och köra iväg. Och skulle du inte ha din nyckelbricka med dig kan du använda din personliga säkerhetskod som du har förprogrammerat i tändningen.
Nyckellöst tändningslås

Fumla aldrig med en nyckel igen. När du har din Indian® nyckelbricka i fickan kan du helt enkelt sitta upp på motorcykeln, trycka på startknappen och köra iväg. Och skulle du inte ha din nyckelbricka med dig kan du använda din personliga säkerhetskod som du har förprogrammerat i tändningen.

Gjuten aluminiumram

×
Gjuten aluminiumram Gjuten aluminiumram som är lätt men ändå exceptionellt stark och ger garanterad stabilitet i låga och höga hastigheter.
Gjuten aluminiumram

Gjuten aluminiumram som är lätt men ändå exceptionellt stark och ger garanterad stabilitet i låga och höga hastigheter.

Design och inspiration

×
Design och inspiration Vid utformningen av kåpan sökte vårt team inspiration utanför motorcykelindustrin.
De landade på den eleganta känslan av 1950 talets Streamliner lok. Med dessa klassiska maskiner som inspiration, föddes en ny ikon för Indian Motorcycle®
Design och inspiration

Vid utformningen av kåpan sökte vårt team inspiration utanför motorcykelindustrin.
De landade på den eleganta känslan av 1950 talets Streamliner lok. Med dessa klassiska maskiner som inspiration, föddes en ny ikon för Indian Motorcycle®

Justerbar vindruta, men en knapptryckning

×
Justerbar vindruta, men en knapptryckning Med endast en knapptryckning kan du höja och sänka det elektroniskt justerbara vindskyddet när du behöver variera luftflöde och skydd
Justerbar vindruta, men en knapptryckning

Med endast en knapptryckning kan du höja och sänka det elektroniskt justerbara vindskyddet när du behöver variera luftflöde och skydd

Premium Concert ljud

×
Premium Concert ljud Chieftain® Limited Kommer med ett integrerat ljudsystem som ger ett rent och klart kvalitetsljud från de två högeffektshögtalarna. Din telefon eller andra ljudkällor ansluts via kabel eller Bluetooth®. Bilden visar med extrautrustning.
Premium Concert ljud

Chieftain® Limited Kommer med ett integrerat ljudsystem som ger ett rent och klart kvalitetsljud från de två högeffektshögtalarna. Din telefon eller andra ljudkällor ansluts via kabel eller Bluetooth®. Bilden visar med extrautrustning.

Intern kabeldragning

×
Intern kabeldragning Vad sägs om helkromade kontroller? Plus att alla kablar är dragna inuti styret för ett rent ren och snyggt premium-utseende.
Intern kabeldragning

Vad sägs om helkromade kontroller? Plus att alla kablar är dragna inuti styret för ett rent ren och snyggt premium-utseende.

Enastående styrgeometri

×
Enastående styrgeometri Styrgeometrin hos Chieftain® Limited konstruerades för att leverera en anpassningsbar, körupplevelse oavsett vid solokörning eller med passagerare med fulla sadelväskor.
Enastående styrgeometri

Styrgeometrin hos  Chieftain® Limited konstruerades för att leverera en anpassningsbar, körupplevelse oavsett vid solokörning eller med passagerare med fulla sadelväskor.

ABS Bromsar

×
ABS Bromsar ABS låsningsfria bromsar ger en säker och förutsägbar bromsverkan i alla underlag och situationer.
ABS Bromsar

ABS låsningsfria bromsar ger en säker och förutsägbar bromsverkan i alla underlag och situationer.

Premium äkta läder

×
Premium äkta läder Vadderat säte med plats för två personer. Det äkta lädret har behandlats för att tåla väder och vind men samtidigt behålla sin naturliga skönhet.
Premium äkta läder

Vadderat säte med plats för två personer. Det äkta lädret har behandlats för att tåla väder och vind men samtidigt behålla sin naturliga skönhet.

Farthållare

×
Farthållare Farthållare är en bekväm funktion när du sträcker ut på landsvägen.
Farthållare

Farthållare är en bekväm funktion när du sträcker ut på landsvägen.

Kromade Highway Bars

×
Kromade Highway Bars Kromade Highway bars både fram och bak ger både ett vackert intryck och ett bra skydd.
Kromade Highway Bars

Kromade Highway bars både fram och bak ger både ett vackert intryck och ett bra skydd.

Hårda låsbara sidoväskor

×
Hårda låsbara sidoväskor Din packning skyddas i rymliga och hårda sidoväskor med vädertätning och låsbara lock. Locken kan låsas elektroniskt genom en knapp på instrumenteringen eller via nyckelbrickan.
Hårda låsbara sidoväskor

Din packning skyddas i rymliga och hårda sidoväskor med vädertätning och låsbara lock. Locken kan låsas elektroniskt genom en knapp på instrumenteringen eller via nyckelbrickan.

Premium Finish

×
Premium Finish Uppdaterad styling på mätare och färgmatchad konsol, signalhorn, luftburk, strålkastarens ram mm.
Premium Finish

Uppdaterad styling på mätare och färgmatchad konsol, signalhorn, luftburk, strålkastarens ram mm.

Custom färg

×
Custom färg En noggrann, sjustegsprocess används för att skapa en glittrande röd färg och handlgjord grafik som är unik för varje cykel. Ingen kommer någonsin kommer att bli lika, alla är målade för hand i Spearfish, South Dakota.
Custom färg

En noggrann, sjustegsprocess används för att skapa en glittrande röd färg och handlgjord grafik som är unik för varje cykel. Ingen kommer någonsin kommer att bli lika, alla är målade för hand i Spearfish, South Dakota. 

Premium Concert Audio

×
Premium Concert Audio Chieftain® Elite har ett inbyggd 200 watt ljudsystem som levererar en grym ljudkvalitet kåpans och sadelväskans högtalare. Smartphones och andra ljudkällor kan anslutas via kabel eller Bluetooth® via Ride Command Systemet.
Premium Concert Audio

Chieftain® Elite har ett inbyggd 200 watt ljudsystem som levererar en grym ljudkvalitet kåpans och sadelväskans högtalare. Smartphones och andra ljudkällor kan anslutas via kabel eller Bluetooth® via Ride Command Systemet.

Öppen kortad framskärm

×