TILLGÄNGLIGA FÄRGER
Klassisk stil och modern komfort

Nya Indian Roadmaster® Classic® bygger vidare på det ikoniska Roadmaster-namnet som Indian använde på 1940-talet. Sadelväskor i läder och en genuin vintage stil får garanterat huvuden att vända när du passerar. Indian Motorcycles Ride Command System samt eluppvärmd dyna ger dessutom denna modell modern komfort, stil och prestanda för långfärder ute på vägarna.

INDIAN MOTORCYCLE® RIDE COMMAND™ SYSTEM

Presentation av Indian Motorcycle® nya Ride Command™ system. Stor touchskärm med ett användarvänligt interface och anpassningsbara vyer. Hanterbarheten känner du igen från din smartphone, med nyp och dra. Näst intill obegränsade möjligheter för att styra hårdvara eller visa information.

Thunder Stroke 111 Thunder Stroke® 111-motorn har egenskaper som för traditionerna vidare från de legendariska Indian Motorcycle®-motorerna från förr.
Thunder Stroke 111

Thunder Stroke® 111-motorn har egenskaper som för traditionerna vidare från de legendariska Indian Motorcycle®-motorerna från förr.

Chrome Headdress

×
WAR BONNET Den ikoniska War Bonnet har lyst upp vägen sedan 1947. Monterad överst på framskärmen i en kromad ram sänder den ut budskapet: ”Det här är en äkta Indian Motorcycle®.”
WAR BONNET

Den ikoniska War Bonnet har lyst upp vägen sedan 1947. Monterad överst på framskärmen i en kromad ram sänder den ut budskapet: ”Det här är en äkta Indian Motorcycle®.”

119 ft-lbs of Torque

×
Stort vridmoment Thunder Stroke® 111-motorn ger ett otroligt vridmoment på 138,9 Nm. Med mycket kraft kvar, att accelerera, på varje växel.
Stort vridmoment

Thunder Stroke® 111-motorn ger ett otroligt vridmoment på 138,9 Nm. Med mycket kraft kvar, att accelerera, på varje växel.

Keyless Ignition

×
Nyckellöst tändningslås Säker och bekväm uppstart utan nyckel. Med din Indian® Chief® Classic-nyckelbricka i fickan sitter du bara upp på motorcykeln och trycker på en knapp för att köra iväg. Och om du förlorar din nyckelbricka kan du använda din personliga säkerhetskod som du har förprogrammerat i tändningen.
Nyckellöst tändningslås

Säker och bekväm uppstart utan nyckel. Med din Indian® Chief® Classic-nyckelbricka i fickan sitter du bara upp på motorcykeln och trycker på en knapp för att köra iväg. Och om du förlorar din nyckelbricka kan du använda din personliga säkerhetskod som du har förprogrammerat i tändningen.

Cast Aluminum Frame

×
Gjuten aluminiumram Gjuten aluminiumram som är lätt och exceptionellt stark, ger garanterad stabilitet i låga och höga hastigheter.
Cast Aluminum Frame

Gjuten aluminiumram som är lätt och exceptionellt stark, ger garanterad stabilitet i låga och höga hastigheter.

Outstanding Steering Geometry

×
Enastående styrgeometri Styrgeometrin hos Indian® Roadmaster Classic konstruerades för att leverera en anpassningsbar, körupplevelse oavsett vid solokörning eller med passagerare och fulla sadelväskor.
Enastående styrgeometri

Styrgeometrin hos Indian® Roadmaster Classic konstruerades för att leverera en anpassningsbar, körupplevelse oavsett vid solokörning eller med passagerare med fulla sadelväskor.

ABS Braking

×
ABS Bromsar ABS låsningsfria bromsar ger en säker och förutsägbar bromsverkan på alla underlag och i alla situationer.
ABS Bromsar

ABS låsningsfria bromsar ger en säker och förutsägbar bromsverkan i alla underlag och situationer.

Passenger Adjustable Floorboards

×
Justerbara passagerarfotplattor Ge din passagerare den ultimata åkupplevelsen och ordentligt med benutrymme med hjälp av justerbara fotplattor.
Justerbara passagerarfotplattor

Ge din passagerare den ultimata åkupplevelsen och ordentligt med benutrymme med hjälp av justerbara fotplattor.

Premium Concert Audio

×
Premium Concert ljud Indian Roadmaster® Classic kommer med ett integrerat ljudsystem på 100 watt, som ger ett rent och klart kvalitetsljud från de två högeffektshögtalarna. Din telefon eller andra ljudkällor ansluts via kabel eller Bluetooth®. Bilden visar en extrautrustad mc.
Premium Concert ljud

Indian Roadmaster® Classic kommer med ett integrerat ljudsystem på 100 watt, som ger ett rent och klart kvalitetsljud från de två högeffektshögtalarna. Din telefon eller andra ljudkällor ansluts via kabel eller Bluetooth®. Bilden visar en extrautrustad mc.

Custom Teardrop Badge

×
EXKLUSIVT KROM Så gott som alla ytor som kan kromas har kromats. Massor av blankt krom från framskärm till bakskärm är ett kännemärke för Indian Roadmaster® Classic.
EXKLUSIVT KROM

Så gott som alla ytor som kan kromas har kromats. Massor av blankt krom från framskärm till bakskärm är ett kännemärke för Indian Roadmaster® Classic.

32.7 Gallons of Leather Wrapped Storage

×
124 liter förvaring Med Indian Roadmaster® Classic kommer 124 liter vattenskyddad förvaring. Två läderinklädda sadelväskor samt en toppbox med snabbkoppling där två hjälmar med lätthet får plats.
124 liter förvaring

Med Indian Roadmaster® Classic kommer 124 liter vattenskyddad förvaring. Två läderinklädda sadelväskor samt en toppbox med snabbkoppling där två hjälmar med lätthet får plats.

Pathfinder LED head and driving lights

×
Pathfinder belysningssystem med led-lampor LED-lampor i strålkastarna, körriktningsvisarna, bakljuset och till och med War Bonnet-lampan på framskärmen ger en ljusstark och mer tillförlitlig belysning.
Pathfinder belysningssystem med led-lampor

LED-lampor i strålkastarna, körriktningsvisarna, bakljuset och till och med War Bonnet-lampan på framskärmen ger en ljusstark och mer tillförlitlig belysning.

Desert Tan Leather Seat

×
Sätesvärme Säte i genuint läder med klassisk look. Värme i förar- och passagerarsätet med separata kontroller och hög/låg-inställning.
Sätesvärme

Säte i genuint läder med klassisk look. Värme i förar- och passagerarsätet med separata kontroller och hög/låg-inställning.

Cruise Control

×
Cruise Control Farthållaren förhöjer din upplevelse på motorvägen och är enkel att ställa in och justera.
Cruise Control

Farthållaren förhöjer din upplevelse på motorvägen och är enkel att ställa in och justera.

Genuine Leather Saddlebags

×
Sadelväskor i läder Specialdesignade sadelväskor i läder med justerbara metallspännen, matchar Indian Roadmaster® Classics ikoniska utseende.
Sadelväskor i läder

Specialdesignade sadelväskor i läder med justerbara metallspännen, matchar Indian Roadmaster® Classics ikoniska utseende.

Design Inspiration

×
Design Inspiration Roadmaster-modellen bygger på det ikoniska Roadmaster-namnet som Indian använde på 1940-talet och när man designade Indian Roadmaster® Classic hämtades inspirationen från 1950-talets kraftfulla och strömlinjeformade lokomotiv.
Design Inspiration

Roadmaster-modellen bygger på det ikoniska Roadmaster-namnet som Indian använde på 1940-talet och när man designade Indian Roadmaster® Classic hämtades inspirationen från 1950-talets kraftfulla och strömlinjeformade lokomotiv.

Push-Button Height-Adjustable Windshield

×
Reglerbar vindruta Från styret reglerar du enkelt och snabbt vindrutans läge för att kontrollera fartvinden, samt förhindra regn och vindflöde.
Reglerbar vindruta

Från styret reglerar du enkelt och snabbt vindrutans läge för att kontrollera fartvinden, samt förhindra regn och vindflöde.

Heated Handgrips

×
Handtagsvärme Komfortabel handtagsvärme för kyliga turer. Justera värmen i handtagen i tio steg.
Handtagsvärme

Komfortabel handtagsvärme för kyliga turer. Justera värmen i handtagen i tio steg.

TRUNK

×
Förvaringsutrymme Den läderinklädda toppboxen, som likt sadelväskorna, matchar Indian Roadmaster® Classics ikoniska stil rymmer 60 liter, där får till exempel två hjälmar med lätthet plats.
Förvaringsutrymme

Den läderinklädda toppboxen, som likt sadelväskorna, matchar Indian Roadmaster® Classics ikoniska stil rymmer 60 liter, där får till exempel två hjälmar med lätthet plats.

Heritage-Inspired Powerplant

×