TILLGÄNGLIGA FÄRGER
En omtalad själ i en helt ny motorcykel.

2017 Indian® Roadmaster™ är ren amerikansk lyx. Den nya Roadmaster-modellen bygger vidare på det ikoniska Roadmaster-namnet som Indian använde på 1940-talet och ger denna modell komfort, stil och prestanda för långfärder ute på vägarna.

INDIAN MOTORCYCLE® RIDE COMMAND™ SYSTEM

Presentation av Indian Motorcycle® nya Ride Command™ system. Stor touchskärm med ett användarvänligt interface och anpassningsbara vyer. Hanterbarheten känner du igen från din smartphone, med nyp och dra. Näst intill obegränsade möjligheter för att styra hårdvara eller visa information.

Vindskyddet Horizon Power Ställ in detta nya knappjusterbara Horizon Power-vindskydd för att justera luftflödet, skydda mot vädret och minska spegelreflexerna.
Vindskyddet Horizon Power

Ställ in detta nya knappjusterbara Horizon Power-vindskydd för att justera luftflödet, skydda mot vädret och minska spegelreflexerna.

Förvaring

×
Förvaring Över 140 liter väderskyddad förvaring i praktiska sadelväskor, rymlig trunk, lowers och kåpor, inklusive praktisk förvaring fram på gaffelbenens lowers som är lätt att nå för föraren under körning.
Förvaring

Över 140 liter väderskyddad förvaring i praktiska sadelväskor, rymlig trunk, lowers och kåpor, inklusive praktisk förvaring fram på gaffelbenens lowers som är lätt att nå för föraren under körning.

Sitsvärme

×
Sitsvärme Värme i förar- och passagerarsätet med separata kontroller och hög/låg-inställning.
Sitsvärme

Värme i förar- och passagerarsätet med separata kontroller och hög/låg-inställning.

Handtagsvärme

×
Handtagsvärme Justera värmen i handtagen i tio steg.
Handtagsvärme

Justera värmen i handtagen i tio steg.

Justerbara passagerarfotplattor

×
Justerbara passagerarfotplattor Ge din passagerare den ultimata åkupplevelsen och ordentligt med benutrymme med hjälp av justerbara fotplattor.
Justerbara passagerarfotplattor

Ge din passagerare den ultimata åkupplevelsen och ordentligt med benutrymme med hjälp av justerbara fotplattor.

Thunder Stroke® 111

×
Thunder Stroke® 111 Thunder Stroke® 111-motorn ger ett otroligt vridmoment på 138,9 Nm (102,4 ft-lb) och har egenskaper som för traditionerna vidare från de legendariska Indian Motorcycle®-motorerna från förr.
Thunder Stroke® 111

Thunder Stroke® 111-motorn ger ett otroligt vridmoment på 138,9 Nm (102,4 ft-lb) och har egenskaper som för traditionerna vidare från de legendariska Indian Motorcycle®-motorerna från förr.

Förvaringsutrymme med fjärrlås

×
Förvaringsutrymme med fjärrlås Fjärrlås för sadelväskor och trunk som gör det möjligt att låsa säkert och bekvämt med en knapp.
Förvaringsutrymme med fjärrlås

Fjärrlås för sadelväskor och trunk som gör det möjligt att låsa säkert och bekvämt med en knapp.

Pathfinder belysningssystem med led-lampor

×
Pathfinder belysningssystem med led-lampor LED-lampor i strålkastarna, körriktningsvisarna, bakljuset och till och med War Bonnet-lampan på framskärmen ger en ljusstark och mer tillförlitlig belysning.
Pathfinder belysningssystem med led-lampor

LED-lampor i strålkastarna, körriktningsvisarna, bakljuset och till och med War Bonnet-lampan på framskärmen ger en ljusstark och mer tillförlitlig belysning.

Nyckellöst tändningslås

×
Nyckellöst tändningslås Njut av säker och bekväm startning utan nyckel. Med din Indian® Chief® Classic-nyckelbricka i fickan sitter du bara upp på motorcykeln och trycker på en knapp för att köra iväg. Och om du förlorar din nyckelbricka kan du använda din personliga säkerhetskod som du har förprogrammerat i tändningen.
Nyckellöst tändningslås

Njut av säker och bekväm startning utan nyckel. Med din Indian® Chief® Classic-nyckelbricka i fickan sitter du bara upp på motorcykeln och trycker på en knapp för att köra iväg. Och om du förlorar din nyckelbricka kan du använda din personliga säkerhetskod som du har förprogrammerat i tändningen.

Brunt äkta läder

×
Brunt äkta läder Det bekväma förar- och passagerarsätet är utfört i ett nytt, brunt läder som klarar väder och vind. Detta oljade högkvalitativa läder är starkt och hållbart och kompletterar den traditionella Indian Motorcycle®-stilen.
Brunt äkta läder

Det bekväma förar- och passagerarsätet är utfört i ett nytt, brunt läder som klarar väder och vind. Detta oljade högkvalitativa läder är starkt och hållbart och kompletterar den traditionella Indian Motorcycle®-stilen.

Vindskyddet Horizon Power

×