TILLGÄNGLIGA FÄRGER
OM mindre är mer, så är denna hoj fullmatad

Sänkt markfrigång. Kapade skärmar. grovmönstrade däck. Strippad och med svarta detaljer. Scout Bobber har befriats från krusiduller och handlar rakt igenom om attityd. Det enda vi inte drog ner var effekten: 94 vilda hästkrafter från en 69-kubiktums V-twin (1133 cc). Ta ett fast grepp och håll i dig hårt. Ditt äventyr väntar på dig!

Minimala skärmar Scout Bobber bevisar att ordspråket less is more verkligen stämmer. Den är en klassisk bobber, med kapade fram- och bakskärmar.
Minimala skärmar

Scout Bobber bevisar att ordspråket less is more verkligen stämmer. Den är en klassisk bobber, med kapade fram- och bakskärmar.

94 otämjda hästar

×
94 otämjda hästar En 69 kubiktums V-twin med sexväxlad låda levererar 94 imponerande hästkrafter för medryckande acceleration och mängder av vridmoment för säkra omkörningar. All denna effekt matchas av en säker, sportig och betryggande väghållning genom varje kurva och utmed varje raksträcka.
94 otämjda hästar

En 69 kubiktums V-twin med sexväxlad låda levererar 94 imponerande hästkrafter för medryckande acceleration och mängder av vridmoment för säkra omkörningar. All denna effekt matchas av en säker, sportig och betryggande väghållning genom varje kurva och utmed varje raksträcka.

Strippad och svart

×
Strippad och svart En 69 kubiktums V-twin med sexväxlad låda levererar 94 imponerande hästkrafter för medryckande acceleration och mängder av vridmoment för säkra omkörningar. All denna effekt matchas av en säker, sportig och betryggande väghållning genom varje kurva och utmed varje raksträcka.
Strippad och svart

En 69 kubiktums V-twin med sexväxlad låda levererar 94 imponerande hästkrafter för medryckande acceleration och mängder av vridmoment för säkra omkörningar. All denna effekt matchas av en säker, sportig och betryggande väghållning genom varje kurva och utmed varje raksträcka.

Sänkt markfrigång

×
Sänkt markfrigång Bakfjädringen har sänkts en tum, något som skapar ett benhårt, lågt stuk och en fin feedback i körkänslan.
Sänkt markfrigång

Bakfjädringen har sänkts en tum, något som skapar ett benhårt, lågt stuk och en fin feedback i körkänslan.

Svart lykthus

×
Svart lykthus När vi säger svarta detaljer så menar vi det. Scout Bobber är full av svarta detaljlösningar, som exempelvis lykthuset.
Svart lykthus

När vi säger svarta detaljer så menar vi det. Scout Bobber är full av svarta detaljlösningar, som exempelvis lykthuset. 

Cartridgefjädring

×
Cartridgefjädring Scout Bobber är en smidig maskin med ett grymt chassi. Med cartridgefjädring i framgaffeln och vältrimmad fjädringsrespons är den stabil i alla farter.
Cartridgefjädring

Scout Bobber är en smidig maskin med ett grymt chassi. Med cartridgefjädring i framgaffeln och vältrimmad fjädringsrespons är den stabil i alla farter.

Aggressivt grovmönstrade däck

×
Aggressivt grovmönstrade däck Varje millimeter av denna hoj ger en stöddigt aggressiv framtoning. Grovmönstrade däck ger denna motorcykel en elak look.
Aggressivt grovmönstrade däck

Varje millimeter av denna hoj ger en stöddigt aggressiv framtoning. Grovmönstrade däck ger denna motorcykel en elak look.

Effektiv körställning

×
Effektiv körställning Vi drog tillbaka fotpinnarna 1,5 tum närmare föraren och monterade ett street tracker-styre, vilket i sin tur placerar föraren i en mer aggressiv körställning. Kopplingen mellan förare och maskin har aldrig varit bättre.
Effektiv körställning

Vi drog tillbaka fotpinnarna 1,5 tum närmare föraren och monterade ett street tracker-styre, vilket i sin tur placerar föraren i en mer aggressiv körställning. Kopplingen mellan förare och maskin har aldrig varit bättre.  

Vätskekyld V-twin-power

×
Vätskekyld V-twin-power Scout Bobber är utrustad med en 94-hästkrafter stark V-twin som levererar klassbästa effektsiffror. Vätskekylningen säkerställer optimalt effektuttag i alla lägen liksom en cool, komfortabel körupplevelse.
Vätskekyld V-twin-power

Scout Bobber är utrustad med en 94-hästkrafter stark V-twin som levererar klassbästa effektsiffror. Vätskekylningen säkerställer optimalt effektuttag i alla lägen liksom en cool, komfortabel körupplevelse.  

Låg bobbersadel i läder

×
Låg bobbersadel i läder En lågt placerad bobbersadel i läder förstärker Scout Bobbers minimalistiska stil. Den ger motorcykeln ett aggressivt stuk med möjlighet att rusa både genom kurvor och ut på raksträckorna.
Låg bobbersadel i läder

En lågt placerad bobbersadel i läder förstärker Scout Bobbers minimalistiska stil. Den ger motorcykeln ett aggressivt stuk med möjlighet att rusa både genom kurvor och ut på raksträckorna.

Street tracker-styre

×
Street tracker-styre Scout Bobber är originalutrustad med ett Street tracker-styre. Den låga styrprofilen gör att föraren sitter lätt framåtlutad, i en aggressiv körställning, så att det med lätthet går att ta sig genom stadens djungel.
Street tracker-styre

Scout Bobber är originalutrustad med ett Street tracker-styre. Den låga styrprofilen gör att föraren sitter lätt framåtlutad, i en aggressiv körställning, så att det med lätthet går att ta sig genom stadens djungel.

Svart mätartavla

×
Svart mätartavla Den svarta mätartavlan kompletterar motorcykelns i övrigt mörka utseende och ger en i detalj elak och aggressiv framtoning.
Svart mätartavla

Den svarta mätartavlan kompletterar motorcykelns i övrigt mörka utseende och ger en i detalj elak och aggressiv framtoning.

Helt nytt tankembem

×
Helt nytt tankembem Indian Motorcycle är världens i särklass mest legendomspunna mc-märke. Scout Bobber framhäver detta med ett helt nytt tankemblem. Ett fett typsnitt drar fram Scout-emblemet till ett mer framtonat läge.
Helt nytt tankembem

Indian Motorcycle är världens i särklass mest legendomspunna mc-märke. Scout Bobber framhäver detta med ett helt nytt tankemblem. Ett fett typsnitt drar fram Scout-emblemet till ett mer framtonat läge.

Svarta, hålmönstrat avgaspipor

×
Svarta, hålmönstrat avgaspipor Scout Bobber har en kaxig närvaro som inte går att ignorera. Svarta, hålmönstrade avgaspipor förstärker dess störiga, onda framtoning.
Svarta, hålmönstrat avgaspipor

Scout Bobber har en kaxig närvaro som inte går att ignorera. Svarta, hålmönstrade avgaspipor förstärker dess störiga, onda framtoning.

Svarta gjutna aluminiumfälgar

×
Svarta gjutna aluminiumfälgar Scout Bobber är inte rädd för att synas. Svarta gjutna aluminiumfälgar som kramar av grovmönstrade däck sammanfogar körbarhet med ”urban-styling”.
Svarta gjutna aluminiumfälgar

Scout Bobber är inte rädd för att synas. Svarta gjutna aluminiumfälgar som kramar av grovmönstrade däck sammanfogar körbarhet med ”urban-styling”.

LED-blinkers

×
LED-blinkers Det är viktigt med detaljer, och vi har tänkt på varenda en av dem. För att skapa ett minimalistiskt utseende är det LED-lampor som sköter bakbelysning liksom blinkers och sitter tight monterade på bakskärmen för att skapa en ren och rak linje från front till bakre skärmänden.
LED-blinkers

Det är viktigt med detaljer, och vi har tänkt på varenda en av dem. För att skapa ett minimalistiskt utseende är det LED-lampor som sköter bakbelysning liksom blinkers och sitter tight monterade på bakskärmen för att skapa en ren och rak linje från front till bakre skärmänden.

Minimala skärmar

×
Det kan finnas skillnader på den Internationella modellen. Inte alla färgalternativ som visas kan finnas tillgängliga. Välkommen att kontakta din lokala återförsäljare för mer detaljerad information