TILLGÄNGLIGA FÄRGER
Legenden består.

Arvet från legendariska Scout förs vidare i nya Scout Sixty. Välbalanserad, lätt och smidig. Scout Sixty är den perfekta instegsmodellen i Indian Motorcycle-familjen. Välkommen till Indian Scout Sixty och din del av legenden.

Ny 999 cc motor Ny motor på 999cc. Perfekt anpassat för det lätthanterliga chassiet men samtidigt med kraft så det räcker. Tillsammans med den femväxlade lådan har du här en prisvärd customhoj i äkta Indian-utförande. Starta din hoj och bli en del av legenden.
Ny 999 cc motor

Ny motor på 999cc. Perfekt anpassat för det lätthanterliga chassiet men samtidigt med kraft så det räcker. Tillsammans med den femväxlade lådan har du här en prisvärd customhoj i äkta Indian-utförande. Starta din hoj och bli en del av legenden.

Lätt

×
Lätt Den lätta men ändå stabila ramen där motorn är en bärande del förbättrar köregenskaperna och höjer nöjesfaktorn för en maximalt tillfredsställande körupplevelse.
Lätt

Den lätta men ändå stabila ramen där motorn är en bärande del förbättrar köregenskaperna och höjer nöjesfaktorn för en maximalt tillfredsställande körupplevelse.

Svart solosäte

×
Svart solosäte Det nyaste tillskottet i Scoutfamiljen har ett svart solosäte som är lika bekvämt som det är snyggt.
Svart solosäte

Det nyaste tillskottet i Scoutfamiljen har ett svart solosäte som är lika bekvämt som det är snyggt.

Låg, lätt och välbalanserad

×
Låg, lätt och välbalanserad Scout Sixty är lätt och har en låg sitthöjd på 64 cm. Detta bidrar till känslan av en välbalanserad och smidig motorcykel.
Låg, lätt och välbalanserad

Scout Sixty är lätt och har en låg sitthöjd på 64 cm. Detta bidrar till känslan av en välbalanserad och smidig motorcykel.

Förtroendeingivande

×
Förtroendeingivande Den låga tyngdpunkten och väl tilltagna lutningsvinkeln ger dig förtroende att hantera Scout Sixty i såväl höga som låga hastigheter och olika körförhållanden.
Förtroendeingivande

Den låga tyngdpunkten och väl tilltagna lutningsvinkeln ger dig förtroende att hantera Scout Sixty i såväl höga som låga hastigheter och olika körförhållanden.

Vätskekyld

×
Vätskekyld Scout Sixtys vätskekylda V-Twin har utvecklats för att ge dig bästa möjliga körkänsla så att du känner dig trygg i att utnyttja alla de 78 hästkrafterna som den genererar.
Vätskekyld

Scout Sixtys vätskekylda V-Twin har utvecklats för att ge dig bästa möjliga körkänsla så att du känner dig trygg i att utnyttja alla de 78 hästkrafterna som den genererar.

Modern teknik

×
Modern teknik Modern teknik som säkerställer bästa funktion under alla förhållanden och i alla hastigheter. Effektiv elektronisk bränsleinsprutning, balansvikter och 5 växlar, effektiv och pålitlig vätskekylning, ger föraren en oöverträffad körupplevelse.
Modern teknik

Modern teknik som säkerställer bästa funktion under alla förhållanden och i alla hastigheter. Effektiv elektronisk bränsleinsprutning, balansvikter och 5 växlar, effektiv och pålitlig vätskekylning, ger föraren en oöverträffad körupplevelse.

ABS

×
ABS Scout Sixtys bromssystem håller mycket hög standard. ABS-funktionen tillåter dig att köra säkert och få stopp på din motorcykel i alla lägen med bibehållen trygghetskänsla.
ABS

Scout Sixtys bromssystem håller mycket hög standard. ABS-funktionen tillåter dig att köra säkert och få stopp på din motorcykel i alla lägen med bibehållen trygghetskänsla.

Svarta strålkastare

×
Svarta strålkastare Svart strålkastare med drag av Indian Scout-modellens originalstrålkastare som går bra ihop med andra svarta detaljer.
Svarta strålkastare

Svart strålkastare med drag av Indian Scout-modellens originalstrålkastare som går bra ihop med andra svarta detaljer.

Passande tillbehör

×
Passande tillbehör Utrusta din Scout Sixty med autentiska Indian tillbehör. Du kan enkelt anpassa körställningen till din längd.
Passande tillbehör

Utrusta din Scout Sixty med autentiska Indian tillbehör. Du kan enkelt anpassa körställningen till din längd.

Gjuten aluminiumram

×
Gjuten aluminiumram Den gjutna aluminiumramen är designad för att integrera motorn som en bärande del vilket ger ett stabilt chassi och minimerar vibrationer. Triangeldesignen var mycket populär på 1920-talets original Scout.
Gjuten aluminiumram

Den gjutna aluminiumramen är designad för att integrera motorn som en bärande del vilket ger ett stabilt chassi och minimerar vibrationer. Triangeldesignen var mycket populär på 1920-talets original Scout.

Svartlackat styre

×
Svartlackat styre Det svartlackade styret matchar både motorn och ramen.
Svartlackat styre

Det svartlackade styret matchar både motorn och ramen.

Skärmarna

×
Skärmarna De tilltalande skärmarna med linjespel hämtade från äldre Scoutmodeller bidrar till den klassika looken och känslan av en äkta Indian Scout.
Skärmarna

De tilltalande skärmarna med linjespel hämtade från äldre Scoutmodeller bidrar till den klassika looken och känslan av en äkta Indian Scout.

Flat Back gjutna aluminiumfälgar

×
Flat Back gjutna aluminiumfälgar Feta svartlackerade aluminiumfälgar som matchar hojens customdesign perfekt.
Flat Back gjutna aluminiumfälgar

Feta svartlackerade aluminiumfälgar som matchar hojens customdesign perfekt.

Ny 999 cc motor

×