TILLGÄNGLIGA FÄRGER
Legenden har återvänt.

Precis som sin ikoniska föregångare är den helt nya Indian® Scout™ en innovativ och estetiskt tilltalande amerikansk cruiser. Motorn är den första vätskekylda Indian Motorcycle-motorn någonsin - en effektiv och tillförlitlig V-twin-motor på 1 133 cm³ (69 tum³) - för att ge imponerande kraft när det behövs. Den nya modellen för med sig det legendariska namnet Indian® Scout™ in i framtiden i riktig Indian® Motorcycle®-stil.

Scout™-motor på 1 133 cm³ Den här motorn tilltalar en motorcyklists sinnen med sitt attraktiva utseende, det känsloskapande motorljudet och den imponerande kraft som levereras så snart föraren behöver den och väcker lätt en Indian Scout-förares passion för motorcykelkörning. Det tillförlitliga, effektiva kylsystemet säkerställer en konsekvent särklassig prestanda i alla körförhållanden. Visuellt har denna V-twin-motor en innovativ stil med unika detaljer som lockar till en närmare titt.
Scout™-motor på 1 133 cm³

Den här motorn tilltalar en motorcyklists sinnen med sitt attraktiva utseende, det känsloskapande motorljudet och den imponerande kraft som levereras så snart föraren behöver den och väcker lätt en Indian Scout-förares passion för motorcykelkörning. Det tillförlitliga, effektiva kylsystemet säkerställer en konsekvent särklassig prestanda i alla körförhållanden. Visuellt har denna V-twin-motor en innovativ stil med unika detaljer som lockar till en närmare titt.

Lätt

×
Lätt Den lätta ramen förbättrar manövreringen och nöjesfaktorn för en maximalt tillfredsställande körupplevelse. Förstklassig fjädring, med justerbar fjädring bak, garanterar en bekväm färd.
Lätt

Den lätta ramen förbättrar manövreringen och nöjesfaktorn för en maximalt tillfredsställande körupplevelse. Förstklassig fjädring, med justerbar fjädring bak, garanterar en bekväm färd.

Balanserad

×
Balanserad Välbalanserad med låg tyngdpunkt betyder enkel och smidig hantering i alla hastigheter. En överlägsen lutningsvinkel ger förtroende och gör det möjligt för förare att ta kurvor i höga hastigheter.
Balanserad

Välbalanserad med låg tyngdpunkt betyder enkel och smidig hantering i alla hastigheter. En överlägsen lutningsvinkel ger förtroende och gör det möjligt för förare att ta kurvor i höga hastigheter.

Solosäte

×
Solosäte Solosätet i brunt äkta läder med förstklassig komfort är en modern och autentisk version av Indian Scout-modellens originalsäte. Det bekväma sätet är klätt med ett nytt och vädertåligt brunt läder. Det oljade högkvalitativa lädret är starkt och hållbart.
Solosäte

Solosätet i brunt äkta läder med förstklassig komfort är en modern och autentisk version av Indian Scout-modellens originalsäte. Det bekväma sätet är klätt med ett nytt och vädertåligt brunt läder. Det oljade högkvalitativa lädret är starkt och hållbart.

Modern teknik

×
Modern teknik Det tillförlitliga kylsystemet säkerställer bästa funktion under alla förhållanden och i alla hastigheter. Den moderna tekniken, med elektronisk bränsleinsprutning, balansvikter och 6 växlar, ger motorcyklisten en oöverträffad körupplevelse.
Modern teknik

Det tillförlitliga kylsystemet säkerställer bästa funktion under alla förhållanden och i alla hastigheter. Den moderna tekniken, med elektronisk bränsleinsprutning, balansvikter och 6 växlar, ger motorcyklisten en oöverträffad körupplevelse.

Integrerad stil

×
Integrerad stil Det eleganta arvet från den ursprungliga Indian Scout-modellen är framträdande i denna nya modell. Utseende och funktion har integrerats stilfullt och utan krusiduller. I riktig Indian Motorcycle-stil är viktiga komponenter synliga för att framhäva motorcykelns mekaniska skönhet och elegans. Designlinjerna leder ögonen längs hela motorcykeln och skapar ett intryck att den hela tiden är i rörelse.
Integrerad stil

Det eleganta arvet från den ursprungliga Indian Scout-modellen är framträdande i denna nya modell. Utseende och funktion har integrerats stilfullt och utan krusiduller. I riktig Indian Motorcycle-stil är viktiga komponenter synliga för att framhäva motorcykelns mekaniska skönhet och elegans. Designlinjerna leder ögonen längs hela motorcykeln och skapar ett intryck att den hela tiden är i rörelse.

Klassisk triangel

×
Klassisk triangel Den klassiska, stela triangeln från den ursprungliga Indian Scout-modellen återfinns i ny form med styrhuvudet och axlarna som de tre hörnpunkterna i denna klassiska design.
Klassisk triangel

Den klassiska, stela triangeln från den ursprungliga Indian Scout-modellen återfinns i ny form med styrhuvudet och axlarna som de tre hörnpunkterna i denna klassiska design.

Skärmarna

×
Skärmarna De tilltalande skärmarna med sin snygga, käcka stil uppvisar den eleganta strömlinjeformen hos en äkta Indian Motorcycle-ram.
Skärmarna

De tilltalande skärmarna med sin snygga, käcka stil uppvisar den eleganta strömlinjeformen hos en äkta Indian Motorcycle-ram.

Strålkastare

×
Strålkastare Svart strålkastare med kromad infattning är en replik av Indian Scout-modellens originalstrålkastare och går bra ihop med andra svarta detaljer.
Strålkastare

Svart strålkastare med kromad infattning är en replik av Indian Scout-modellens originalstrålkastare och går bra ihop med andra svarta detaljer.

Emblem

×
Emblem 2017 Indian® Scout™ är försedd med ett tankemblem likt de ikoniska tankmärken som har smyckat Scout-modellerna sedan 1920-talet.
Emblem

2017 Indian® Scout™ är försedd med ett tankemblem likt de ikoniska tankmärken som har smyckat Scout-modellerna sedan 1920-talet.

Scout™-motor på 1 133 cm³

×