TILLGÄNGLIGA FÄRGER
I kontakt med det förflutna men långt före sin tid

Kraftfull och mångsidig nästa generations Bagger med massor av attityd.

Helt ny chassidesign Ett unikt chassi med 25° rake ger optimal hantering och balans även fullastad. Utan den extra vikten av kåpa kan Indian Springfield ta kurvor med större attack än andra i sin klass.
Helt ny chassidesign

Ett unikt chassi med 25° rake ger optimal hantering och balans även fullastad. Utan den extra vikten av kåpa kan Indian Springfield ta kurvor med större attack än andra i sin klass.

Hårda sidoväskor

×
Hårda sidoväskor Din packning skyddas i rymliga och hårda sidoväskor med vädertätning och låsbara lock. Locken kan låsas elektroniskt genom en knapp på instrumenteringen eller via nyckelbrickan.
Hårda sidoväskor

Din packning skyddas i rymliga och hårda sidoväskor med vädertätning och låsbara lock. Locken kan låsas elektroniskt genom en knapp på instrumenteringen eller via nyckelbrickan.

Chassi med touringegenskaper

×
Chassi med touringegenskaper Indian Springfield är utrustad med de mest grundläggande touringegenskaperna som förbättrad passagerarkomfort och förvaring.
Chassi med touringegenskaper

Indian Springfield är utrustad med de mest grundläggande touringegenskaperna som förbättrad passagerarkomfort och förvaring.

ABS bromsar och farthållare

×
ABS bromsar och farthållare ABS låsningsfria bromsar ger en säker och förutsägbar bromsverkan i alla underlag. Farthållare är en bekväm funktion när du sträcker ut på landsvägen.
ABS bromsar och farthållare

ABS låsningsfria bromsar ger en säker och förutsägbar bromsverkan i alla underlag. Farthållare är en bekväm funktion när du sträcker ut på landsvägen.

Extraljus

×
Extraljus Med "Driving lights" som standard, lyser du upp vägen för säker körning, dag och natt.
Extraljus

Med "Driving lights" som standard, lyser du upp vägen för säker körning, dag och natt.

Quick Release vindruta

×
Quick Release vindruta Elegant vindruta som ger enastående väder och vindskydd. Med Quick Releaseteknik kan du enkelt och snabbt montera eller demontera den utan verktyg.
Quick Release vindruta

Elegant vindruta som ger enastående väder och vindskydd. Med Quick Releaseteknik kan du enkelt och snabbt montera eller demontera den utan verktyg.

Grymt bottenvrid – 138,9 Nm

×
Grymt bottenvrid – 138,9 Nm Thunder Stroke 111 motorn har ett råstarkt bottenvrid på över 138,9 Nm.
Grymt bottenvrid – 138,9 Nm

Thunder Stroke 111 motorn har ett råstarkt bottenvrid på över 138,9 Nm.

Nyckellös tändning

×
Nyckellös tändning Upplev fördelarna med säker, nyckellös tändning. Med nyckelbrickan till din Indian® Springfield i fickan, sätter du dig på din motorcykel, trycker på startknappen och kör iväg. Om du har glömt brickan hemma behöver du bara trycka in din personliga säkerhetskod.
Nyckellös tändning

Upplev fördelarna med säker, nyckellös tändning. Med nyckelbrickan till din Indian® Springfield i fickan, sätter du dig på din motorcykel, trycker på startknappen och kör iväg. Om du har glömt brickan hemma behöver du bara trycka in din personliga säkerhetskod.

Gjuten aluminiumram

×
Gjuten aluminiumram Gjuten aluminiumram som är lätt men ändå exceptionellt stark och ger garanterad stabilitet i låga och höga hastigheter.
Gjuten aluminiumram

Gjuten aluminiumram som är lätt men ändå exceptionellt stark och ger garanterad stabilitet i låga och höga hastigheter.

Krom

×
Krom Sedan 1947 har indianhuvudet varit standard på nästan alla Indian motorcyklar. På Springfield är det graciöst förkromat och visar vägen.
Krom

Sedan 1947 har indianhuvudet varit standard på nästan alla Indian motorcyklar. På Springfield är det graciöst förkromat och visar vägen.

Modern instrumentpanel med tidlös design

×
Modern instrumentpanel med tidlös design Med bibehållen tidlös design har instrumentpanelen flyttats fram till 2000-talet.
Modern instrumentpanel med tidlös design

Med bibehållen tidlös design har instrumentpanelen flyttats fram till 2000-talet.

Indian Motorcycle® varumärke

×
Indian Motorcycle® varumärke Sedan 1901 har Indian Motorcycle som varumärke stått för prestanda och stil.
Indian Motorcycle® varumärke

Sedan 1901 har Indian Motorcycle som varumärke stått för prestanda och stil.

Kromade Highway Bars

×
Kromade Highway Bars Kromade Highway bars både fram och bak ger både ett vackert intryck och ett bra skydd.
Kromade Highway Bars

Kromade Highway bars både fram och bak ger både ett vackert intryck och ett bra skydd.

Kromade reglage

×
Kromade reglage Krom är den nya standarden på Indian Springfield och något du finner överallt på denna vackra motorcykel.
Kromade reglage

Krom är den nya standarden på Indian Springfield och något du finner överallt på denna vackra motorcykel.

Premium äkta läder

×
Premium äkta läder Vadderat säte med plats för två personer. Det äkta lädret har behandlats för att tåla väder och vind men samtidigt behålla sin naturliga skönhet.
Premium äkta läder

Vadderat säte med plats för två personer. Det äkta lädret har behandlats för att tåla väder och vind men samtidigt behålla sin naturliga skönhet.

Kablarna gömda i styret

×
Kablarna gömda i styret Denna premium motorcykel har helt kromade kontroll-reglage och alla kablar är dolda inuti styret.
Kablarna gömda i styret

Denna premium motorcykel har helt kromade kontroll-reglage och alla kablar är dolda inuti styret.

Helt ny chassidesign

×