Indian Motorcycle-Sweden-Indian® Chief® Vintage–Indian® Chief® Vintage
Indian® Chief® Vintage
*Lokala variationer och extrautrustning kan förekomma.

STIL OCH STOLTHET.

2017 Indian® Chief® Vintage lyfter den ikoniska Indian-stilen till en helt ny nivå.

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

  • Indian® Chief® Vintage
  • Indian® Chief® Vintage
  • Indian® Chief® Vintage
  • Indian® Chief® Vintage
  • Indian® Chief® Vintage
  • Indian® Chief® Vintage
  • Indian® Chief® Vintage
  • Indian® Chief® Vintage
Indian® Chief® Vintage

Egenskaper

THUNDER STROKE™ 111

THUNDER STROKE™ 111

Thunder Stroke® 111-motorn ger ett otroligt vridmoment på 150 Nm och har egenskaper som för traditionerna vidare från de legendariska Indian Motorcycle®-motorerna från förr.

SÄTEN OCH VÄSKOR I BRUNT ÄKTA LÄDER

SÄTEN OCH VÄSKOR I BRUNT ÄKTA LÄDER

Det bekväma sätet och de rymliga sadelväskorna är utförda i ett nytt, brunt läder som klarar väder och vind. Detta oljade högkvalitativa läder är starkt och hållbart och kompletterar den traditionella Indian Motorcycle®-stilen.

VINDSKYDD MED SNABBKOPPLING

VINDSKYDD MED SNABBKOPPLING

Vindskyddet är utrustat med Indian® Chief® Quick Release-teknik och kan monteras på och av snabbt och enkelt på bara några minuter.

NYCKELLÖST TÄNDNINGSLÅS

NYCKELLÖST TÄNDNINGSLÅS

Njut av säker och bekväm startning utan nyckel. Med din Indian® Chief® Classic-nyckelbricka i fickan sitter du bara upp på motorcykeln och trycker på en knapp för att köra iväg. Och om du förlorar din nyckelbricka kan du använda din personliga säkerhetskod som du har förprogrammerat i tändningen.

DUBBLA AVGASRÖR

DUBBLA AVGASRÖR

Motorn producerar ett imponerande muller från de dubbla avgasrören. Avgassystemet är konstruerat för att akustiskt eliminera höga frekvenser så allt du hör är det dova mullret från din Indian Motorcycle®.

ABS OCH FARTHÅLLARE

ABS OCH FARTHÅLLARE

Detta avancerade bromssystemet av samma typ som i bilar gör att du kan köra med förtroende och hjälper dig att stanna motorcykeln med full kontroll. Farthållaren förhöjer din upplevelse på motorvägen och är enkel att ställa in och justera.

MYCKET KROM

MYCKET KROM

Praktiskt taget alla ytor som kan kromas är kromade. Massor av blankt krom från framskärm till bakskärm förhöjer Indian® Chief® Vintage-modellens ikoniska stil.

KLASSISK INDIAN TANK-LOGO

KLASSISK INDIAN TANK-LOGO

Indian Motorcycle®-emblemet: En av de klassiska detaljerna på en Indian Motorcycle® är vintage-emblemet. Alltsedan Indian®-logotypen i skrivstil skapades 1910 har den följt varumärket Indian Motorcycle® som ett kvalitetsbegrepp.

WAR BONNET

WAR BONNET

Den ikoniska War Bonnet-lampan lyser upp vägen på samma sätt som den har gjort sedan 1947. Monterad överst på framskärmen i en kromad infattning visar lampan för varje betraktare att det här är en äkta Indian Motorcycle®.

VALENCED FENDERS

NEDDRAGNA SKÄRMAR

De ikoniska neddragna skärmarna, som är snygga, eleganta och praktiska och standard sedan 1940, förbättrar aerodynamiken på varje Indian Motorcycle®. De ger även ett effektivt skydd mot vägsmuts och grus som skvätter upp från däcken.

EKERHJUL

EKERHJUL

Indian® Chief® Vintage rullar på blänkande, högkvalitativa ekerhjul. Fyrtio hjulekrar i rostfritt stål sitter på hjulen, som avspeglar den ikoniska och tidlösa Indian Motorcycle®-stilen.

MITTKONSOL

MITTKONSOL

Instrumenteringen i Chief® Vintage kombinerar modern teknik med traditionell stil. Den tankmonterade konsolen har en stor, lättavläst hastighetsmätare och en digital display som ger mängder med värdefull information om färden och bränsleförbrukningen.

BROMSOKSKÅPOR

BROMSOKSKÅPOR

Varje Indian® Chief® Vintage är utrustad med särklassiga bromsar och, i linje med vår traditionella stil, finns det kåpor över bromsoken. Resultatet blir en ren, elegant och snyggt behandlad metall – ikoniska neddragna Indian Motorcycle®-skärmar.

BEACH BAR STYRE

BEACH BAR STYRE

Förbättra ergonomin och ge ökad klassisk stil åt din Indian® Chief® Classic eller Indian® Chief® Vintage med ett Beach Bar Styre. Detta styre ger ett brett och bekvämt grepp om handtag och reglage.

PINNACLE COVER COLLECTION

PINNACLE COVER COLLECTION

Anpassa din Indian Motorcycle® genom att montera de exklusiva kåporna på din motorcykel. Varje signalhornskåpa, kamaxelkåpa och huvudkåpa har Indian Motorcycle® grafik i flera färger och utföranden och ger din motorcykel en finish med ren anpassad look.

PINNACLE COLLECTION BACKSPEGLAR

PINNACLE COLLECTION BACKSPEGLAR

Den här toppkollektionen av backspeglar förbättrar din motorcykels styling. De har en dynamisk och konisk sidodesign och Indian Motorcycle® varumärkestext på baksidan. De stöds av gjutna armar som tillför styrka och stil.

HERITAGE MESSENGER BAG

HERITAGE MESSENGER BAG

Heritage kurirväska har en utsida av premiumläder och formgjuten insida som är stor nog att rymma de flesta populära storlekar av laptops. Väskan har starka metallklämmor som gör att du snabbt och enkelt kan fästa kurirväskan på pakethållaren till enkelsadeln.

FRANSAR

FRANSAR

Du kan ge din Indian Motorcycle® en extra dos tidlös amerikansk cruiser style med fransar. Montera handtag med läderfransar, fotplattor, sadelbågar och stänkskydd för att ge din motorcykel en klassisk styling.

Fakta

Motor
MOTORTYPThunder Stroke™ 111
SLAGVOLYM1811 cc
CYLINDERDIAMETER X SLAGLÄNGD101mm x 113mm
KOMPRESSION9.5:1
ELEKTRONISKT BRÄNSLEINSPRUTNINGSSYSTEMLambdareglerad bränsleinsprutning / 54 mm spjällhus
PRESTANDA
MAXIMALT VRIDMOMENT VARV PER MINUT2100 rpm
MAXIMALT VRIDMOMENT (95/1/EC NM)150 Nm
DRIVLINA
PPRIMÄR UTVÄXLINGVäxeldrivning våtkoppling
KOPPLINGVåt, flerlamells
TOTAL UTVÄXLING
1:A9.403 : 1
2:A6.411 : 1
3:A4.763 : 1
4:A3.796 : 1
5:A3.243 : 1
6:A2.789 : 1
SLUTVÄXEL2.2 : 1
RAM
UPPHÄNGNING: FRAM - TYP/SLAGLÄNGDTeleskopgaffel/119 mm – 46 mm framgaffel av cartridge-typ med progressiva fjädrar
UPPHÄNGNING: BAK - TYP/SLAGLÄNGDEnkel stötdämpare / 94 mm mekanisk förspänning
BROMSAR/FRAMDubbla / Flytande skiva / 4-kolvsok / 300mm med ABS
BROMSAR/BAKEnkel / Flytande skiva / 2-kolvsok / 300mm med ABS
DÄCK/FRAMDunlop® Elite 130/90B16 67H
DÄCK/BAKDunlop® Elite 180/65B16 81H
HJUL16'' x 3.5'' fram och 16'' x 5'' bak
AVGASSYSTEMDubbla avgasrör med utjämningskammare
MÅTT
LÄNGD2634 mm
BREDD (INTERNATIONELLT)1000 mm
Höjd1490 mm
VIKT (TOM TANK/FULL TANK)364 kg / 379 kg
TOTALVIKT573 kg
SITTHÖJD660 mm
Lutningsvinkel31°
HJULBAS1730 mm
MARKFRIGÅNG139,8 mm
Rake29°
Trail155.0 mm
BRÄNSLETANK20.8 liter
STANDARD
STANDARDUTRUSTNINGABS. Gjuten aluminiumram med integrerad luftbox. Fartkontroll. Störtbåge. Indian® tankmärke i skrivstil. Nyckellös start. Extraljus. Genuint lädersäte. Lexan vindruta med snabbkoppling. Vintage läderväskor med snabbkoppling. Vintage skärmmärke
ELEKTRISKT
Elektrisk utrustningTankmonterad elektronisk hastighetsmätare med vägmätare, dubbla trippmätare, digital varvtalsräknare, omgivningstemperatur, bränsleräckvidd, genomsnittlig bränsleförbrukning, batterispänning, visning av växelläge, realtidsklocka, utläsning av felkoder, värmenivå för Eluppvärmda handtag (i förekommande fall), Oljetryckslampa och varningslampa med 9 LED-indikatorer för: aktiverad farthållare, inställd hastighet, friläge, helljus, körriktningsvisare, ABS, motorkontroll samt inställning av beteckning mph eller km/h. Tankmonterad elektronisk bränslemätare med LED-indikator för låg bränslenivå

Bilder

Indian® Chief® Vintage
Indian® Chief® Vintage
Indian® Chief® Vintage
Indian® Chief® Vintage
Indian® Chief® Vintage
Indian® Chief® Vintage
Indian® Chief® Vintage
Indian® Chief® Vintage

360° Indian® Chief® Vintage

← Swipe → or Click and Drag to rotate

Bygg din Indian

Fler modeller